Belgian Franches-Montagnes Association

Belgian Franches-Montagnes Association

Lidmaatschap Club 2023

Geacht Lid,

Het jaar 2022 loopt stilaan ten einde. Tijd dus om uw lidmaatschap te hernieuwen voor 2023.

De bijdragen voor het nieuwe jaar, bepaald tijdens de laatste Algemene Vergadering van 12 maart 2022, zijn de volgende :

  • Effectief lid (met stemrecht) : 45 EUR (1ste lid) en 35 EUR voor de tweede persoon en volgende (indien op hetzelfde adres als het 1ste effectief lid)
  • Steunend lid (zonder stemrecht) : 20 EUR (1ste lid) en 15 EUR voor de tweede persoon en volgende (indien op hetzelfde adres als een effectief lid of een steunend lid)

Let op : indien u in 2023 een veulen, een 3-jarig paard of een hengst denkt laten keuren dan moet u het bijdrage als effectief lid betalen !

Gelieve uw bijdrage te storten op het rekeningnummer van de B.F.M.A. : 751-2061879-87 – IBAN : BE67 7512 0618 7987 met vermelding van uw naam, uw voornaam en “bijdrage 2023”.

Een welgemeende dank voor uw steun aan onze Vereniging.

Het Bestuur wenst u verder prettige feestdagen toe en veel genoegen in 2023 met uw Freibergers !

Hopend u te mogen ontmoeten op een onzer activiteiten, inmiddels, met vriendelijke groet,

Dominique Hauwaert

Secretaresse,

Namens het Bestuur van de B.F.M.A. vzw

Wie zijn we ?

De BFMA is een volwaardig lid van de Zwitserse Federatie van de Freiberger paarden.

Het is erkend door deze federatie als de officiële instantie voor de bevordering van het ras en de organisatie van het fokken van de Freibergers in België.

De B.F.M.A is het studboek voor België.

Het doel van deze Belgische VZW vereniging is:

  • De bevordering van het fokken en het gebruik van de Freiberger paarden, het deelnemen aan of organiseren van beurzen, wedstrijden, ritten, rally’s en alle voorstellingen, demonstraties, lezingen, enz … deze lijst is illustratief ;
  • Het ontwikkelen van het studboek en de aflevering van “certificaten van oorsprong”, in samenwerking met de “Zwitserse Federatie FSFM” en “Zwitserse Federatie van paardenfokkerij FSEC ;
  • Verzamelen en bestuderen van gegevens over de identiteit, de productiviteit, de prestaties en de uiterlijke kenmerken van de fokpaarden, hun voorouders en afstammelingen ;
  • Bijdragen tot het behoud van het Freiberger paardenras en de verspreiding van informatie, het nemen van initiatieven om het fokken van volbloed Freiberger paarden te bevorderen.

De selectie van het Freiberger paard is vastgesteld door de vereniging op basis van criteria die zijn vastgesteld in het reglement van de vereniging en in overeenstemming met de criteria van de “Zwitserse Federatie FSFM”.

Aarzel niet om ons te contacteren met eventuele vragen of suggesties.

Foto’s

Uitslag van de wedstrijd

Libramont (Concours modèle et allures)

elevage Franch'Balzanes
Elevage des Franch’Balzanes